Wednesday, August 9, 2017

Работа на дому (2500 долларов США) Требуется переводчик на английском и русском языках

LINGGOWORLD ищет:


ПЕРЕВОДЧИК ПЕРЕДАЧИ ОНЛАЙН
(КИТАЙСКИЙ / АРАБСКИЙ / АНГЛИЙСКИЙ / ТАЙ / ШВЕДСКИЙ / КОРЕЙСКИЙ / ЯПОНСКИЙ / ИСПАНСКИЙ / ФРАНЦУЗСКИЙ / РОССИЙСКИЙ / ДРУГИЕ ЯЗЫКИ)

...переводить...

... задание, «резюме», письма, журналы, тезисы, статьи, отчеты, книги, книги, соглашение, лирика, бумага, «презентация», газета, комикс, манга, копирование, реклама и т. Д .... ,


ТРЕБОВАНИЕ:

- Способность читать и писать профессионально на языке, который вы будете переводить

- Основные знания компьютера

- Возможность работать из дома через Интернет

- Не требуется никакого опыта



ПРИМЕНИТЬ: Пожалуйста, заполните форму здесь - >> http://majalah30.blogspot.com/p/blog-page_64.html







***** Поделитесь этой информацией на своей стене Facebook!


Работа китайского переводчика, китайский перевод, вакансия китайского переводчика, работа китайского переводчика, работа на китайском переводчике, работа на китайском переводчике, работа на японском переводе, работа на японском переводчике, работа с японским переводом, японский переводчик, работа с японским переводчиком, перевод с японского на английский, русский Переводческие работы, русский перевод, русские переводчики, русские переводчики, русская переводческая работа, найти работу, найти работу, найти работу, найти работу в Интернете, найти работу в Интернете, найти работу по переводу, найти работу в Интернете, подбор персонала, Услуги по набору персонала, агентства по набору персонала, агентства по набору персонала, многоязычный набор, переводчик, онлайн-работа из дома, работа в Интернете из дома, работа из дома в Интернете, работа из дома в Интернете, работа в Интернете на дому, работа в Интернете из дома, работа на дому Онлайн-вакансии, онлайн-работа на дому, работа для переводчиков, переводчик job oppo Возможности трудоустройства, возможности трудоустройства, возможности трудоустройства, возможности трудоустройства, трудоустройство, поиск работы, поиск работы, поиск работы, поиск работы в Интернете, поиск работы в Интернете, поиск работы по переводу, Работа в Интернете, онлайн-работа, работа в Интернете, работа в Интернете и оплата, бесплатная онлайн-работа, работа в режиме неполного рабочего времени в Интернете, немецкий на английский перевод, перевод английский английский, английский на хинди переводческие работы, корейский на английский перевод, работа на английском языке , Интернет-вакансии из дома, интернет-вакансии, рабочие места в Интернете, интернет-работы в Интернете, рабочие места в Интернете, интернет-вакансии, работа в интернете, работа в интернете, домашние интернет-вакансии, внештатные работы онлайн, внештатные работы, внештатные работы uk, работа Внештатный переводчик, работа на внешнем рабочем месте, работа на арабском языке, арабский перевод, вакансии арабский переводчик, арабский переводчик, арабский переводчик, арабский перевод Вакансии переводчика, вакансии на испанском переводе, вакансии переводчика испанского языка, работа переводчика испанского языка, вакансии переводчиков на испанский язык, работа на испанском языке.

Monday, July 24, 2017

在家工作(USD $ 2,500)英语 - 中文翻译需要


LINGGOWORLD正在寻找:

在线FREELANCE翻译器
(中国/阿拉伯文/英文/泰/瑞典/韩国/日本/西班牙/法国/俄罗斯/其他语言)
...翻译...
作品,简历,信件,期刊,论文,文章,报告,书籍,电子书,协议,歌词,论文,"演示",报纸,漫画,漫画,复制,广告等。,

需求:
- 能够熟练地阅读和撰写您将要翻译的语言
- 基础电脑知识
- 能够通过在线在家工作
- 不需要经验

申请:请填写表格 - >> http://majalah30.blogspot.com/p/blog-page_64.html



*****在您的Facebook墙上分享此信息!

中文翻译工作,中文翻译工作,中文翻译职位空缺,中文翻译工作,中文翻译工作,中文翻译工作,日本翻译工作,日本翻译工作,日本翻译工作,日本翻译,日本翻译工作,日语到英语翻译工作,俄语翻译工作,俄语翻译,俄语翻译工作,俄语翻译需要,俄语翻译工作,找工作,找到工作,找工作,在线找工作,在线找工作,找到工作,在线找工作,语言招聘,语言招聘服务,招聘机构,语言招聘机构,多语种招聘,翻译招聘,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,在家工作在线工作,在线工作在家工作,翻译工作机会,翻译工作对手职位,翻译工作机会,机会就业机会,就业机会,就业机会,求职机会,寻找工作,寻找工作,寻找工作,在线寻找工作,在线寻找工作,寻找翻译工作,在线工作,在线工作,在线工作,在线工作,免费在线工作,在线工作,英语翻译工作,英语德语翻译,英语到印地语翻译工作,韩国到英语翻译工作,英语翻译工作互联网工作,互联网工作,互联网工作,在互联网上的工作,互联网工作,互联网工作,互联网上的工作,互联网上的工作,家庭互联网工作,自由职业在线,自由职业,自由职业uk,工作自由职业,工作自由阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译空缺,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作西班牙语t翻译工作,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译职位空缺,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译工作
.

Tuesday, July 11, 2017

自宅で仕事(USD $ 2,500)英語 - 日本語の翻訳者が必要


LINGGOWORLDが探しているのは:

オンラインフリーランス翻訳者
(中国語/アラビア語/英語/タイ語/スウェーデン語/韓国語/日本語/スペイン語/フランス語/ロシア語/その他の言語)
...翻訳すること...
...覚書、书籍、雑誌、論文、記事、レポート、書籍、電子書籍、契約、歌詞、紙、プレゼンテーション、新聞、漫画、漫画、コピーライティング、広告など。 、

要件:
- あなたが翻訳する言語で熟読して書くことができます
- 基本的なコンピュータの知識
- オンラインで家庭で働くことができる
- 経験は必要ありません

応募方法:こちらのフォームに記入してください - >> http://majalah30.blogspot.com/p/blog-page_64.html



*****あなたのFacebookの壁にこの情報を共有しよう!

中国語翻訳者の仕事、中国語翻訳仕事、中国語翻訳者の欠員、中国語翻訳者の仕事、中国語翻訳者の仕事、中国語翻訳仕事、日本語翻訳者の仕事、日本語翻訳者の仕事、日本語翻訳者、japanese翻訳者、japanese翻訳者の仕事、russian翻訳仕事、オンライン求人検索、語学募集、求人検索、求人検索、求人検索、求人検索、求人検索、求人検索、求人検索、求人検索、言語募集サービス、募集機関、言語募集機関、翻訳者募集、家庭からオンラインで仕事をしたり、オンラインで仕事をしたり、オンラインで仕事をしたり、オンラインで仕事をしたり、オンラインで仕事をしたり、オンライン求人、自宅でのオンライン仕事、翻訳者への仕事の機会、翻訳者の仕事oppoオンライン求人を探して仕事を探している、翻訳仕事を探している、仕事を探している、仕事を探している、仕事を探している、オンライン仕事、オンライン仕事、オンライン仕事、オンラインで仕事をして、無料オンライン仕事、オンラインでのパートタイム仕事、ドイツ語から英語への翻訳仕事、翻訳者から英語、ドイツ語、ヒンディー語の翻訳仕事、韓国語から英語への翻訳仕事、英語翻訳仕事インターネットでの仕事、インターネットでの仕事、インターネットでの仕事、インターネットでの仕事、フリーランスの仕事、フリーランスの仕事、フリーランスの仕事、英国の仕事フリーランス、求人、フリーランス、アラビア語の翻訳者の仕事、アラビア語の翻訳仕事、アラビア語の翻訳者の空き状況、アラビア語の翻訳者の仕事、アラビア語の翻訳者の仕事、アラビア語の翻訳仕事のスペイン語t ranslator jobs、スペイン語翻訳仕事、スペイン語翻訳者欠員、スペイン語翻訳者仕事、スペイン語翻訳者仕事、スペイン語翻訳仕事.

Thursday, June 22, 2017

Trabajo en Casa (USD $ 2,500) Traductor Inglés - Español Requerido


LINGGOWORLD busca:

TRADUCTOR EN LÍNEA
(CHINO / ÁRABE / INGLÉS / THAI / SUECO / COREANO / JAPONÉS / ESPAÑOL / FRANCÉS / RUSO / OTROS IDIOMAS)
...traducir...
... cartas, revistas, tesis, artículos, informes, libros, ebooks, acuerdo, letras, papel, 'presentación', periódico, cómic, manga, copia-escritura, anuncio, etc. ,

REQUISITO:
- Capaz de leer y escribir con habilidad en el idioma que va a traducir
- Conocimientos básicos de informática
- Capaz de trabajar desde casa a través de Internet
- No se necesita experiencia

PARA SOLICITAR: Por favor llene el formulario aquí - >> http://majalah30.blogspot.com/p/blog-page_64.html


***** ¡Comparte esta INFORMACIÓN en tu muro de Facebook!

Traductor chino, traductor chino, traductor chino, traductor chino, traductor chino, traductor chino, traductor chino, traductor japonés, traductor japonés, traductor japonés, traductor japonés, traductor japonés, traductor japonés al inglés, ruso Trabajo de traducción, traductor de ruso, traductor de ruso, traductor de ruso, trabajo de traducción al ruso, encontrar trabajo, encontrar un empleo, encontrar trabajo, encontrar empleo en línea, encontrar un trabajo en línea, buscar trabajo de traducción, Servicios de reclutamiento de idiomas, agencias de reclutamiento, agencias de reclutamiento de idiomas, reclutamiento multilingüe, reclutamiento de traductores, trabajo en línea desde casa, trabajo en línea desde casa, trabajo desde casa en línea, trabajo desde casa en línea, trabajo en línea en casa, trabajo en línea desde casa, trabajo en casa Empleos en línea, trabajo en línea en el hogar, oportunidades de trabajo para traductores, traductor job oppo Rtunities, oportunidades de trabajo de traducción, ofertas de empleo, oportunidades de empleo, oportunidades de empleo de carrera, oportunidades de trabajo para, en busca de trabajo, en busca de empleo, en busca de empleo, en busca de empleo en línea, en busca de un trabajo en línea, Trabajar en línea, trabajar en línea, trabajar en línea, trabajar en línea y recibir pagos, trabajo en línea gratuito, trabajo a tiempo parcial en línea, trabajos de traducción al alemán al inglés, traductor inglés al alemán, trabajos de traducción del inglés al hindi, trabajos de traducción al coreano al inglés , Empleos en internet, trabajos en internet, trabajos en internet, trabajos en internet, trabajos en internet, trabajos en internet, trabajo en internet, trabajos en internet, trabajos en internet en casa, trabajos freelance en línea, trabajos freelance, trabajos freelance uk, job Freelance, traductor arabic traductor, traductor arabic traductor, traductor arabic traductor, traductor arabic traductor, traductor arabic Trabajos de traductores, traductores de español, traductores de español, traductores de español, trabajos de traductores españoles
.

Monday, June 12, 2017

在家工作(USD $ 2,500)英语 - 中文翻译需要


LINGGOWORLD正在寻找:

在线FREELANCE翻译器
(中国/阿拉伯文/英文/泰/瑞典/韩国/日本/西班牙/法国/俄罗斯/其他语言)
...翻译...
作品,简历,信件,期刊,论文,文章,报告,书籍,电子书,协议,歌词,论文,"演示",报纸,漫画,漫画,复制,广告等。,

需求:
- 能够熟练地阅读和撰写您将要翻译的语言
- 基础电脑知识
- 能够通过在线在家工作
- 不需要经验

申请:请填写表格 - >> http://linggoworld.blogspot.com/p/blog-page.html



*****在您的Facebook墙上分享此信息!

中文翻译工作,中文翻译工作,中文翻译职位空缺,中文翻译工作,中文翻译工作,中文翻译工作,日本翻译工作,日本翻译工作,日本翻译工作,日本翻译,日本翻译工作,日语到英语翻译工作,俄语翻译工作,俄语翻译,俄语翻译工作,俄语翻译需要,俄语翻译工作,找工作,找到工作,找工作,在线找工作,在线找工作,找到工作,在线找工作,语言招聘,语言招聘服务,招聘机构,语言招聘机构,多语种招聘,翻译招聘,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,家庭在线工作,在家工作在线工作,在线工作在家工作,翻译工作机会,翻译工作对手职位,翻译工作机会,机会就业机会,就业机会,就业机会,求职机会,寻找工作,寻找工作,寻找工作,在线寻找工作,在线寻找工作,寻找翻译工作,在线工作,在线工作,在线工作,在线工作,免费在线工作,在线工作,英语翻译工作,英语德语翻译,英语到印地语翻译工作,韩国到英语翻译工作,英语翻译工作互联网工作,互联网工作,互联网工作,在互联网上的工作,互联网工作,互联网工作,互联网上的工作,互联网上的工作,家庭互联网工作,自由职业在线,自由职业,自由职业uk,工作自由职业,工作自由阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译空缺,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作,阿拉伯语翻译工作西班牙语t翻译工作,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译职位空缺,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译工作,西班牙语翻译工作
.

Thursday, May 11, 2017

Mencari Guru Quran sambilan untuk mengajar Online


Kami mencari guru quran part time untuk mengajar :
- lelaki dewasa
- lokasi : melalui whatsapp
- jadual : malam / hujung minggu

upah RM240 ~ 400 sebulan (ikut permintaan guru quran, termasuk kos transport dan kategori keluarga / individu)

Berminat? maklumat lanjut disini >> http://majalah30.blogspot.com/p/blog-page_49.html


.

Tuesday, May 2, 2017

Apa itu saham FCPO ? Kenapa orang kata senang buat duit ?


Investment ni dipanggil Futures Crude Palm Oil (FCPO), pasaran hadapan minyak sawit mentah.  Investment FCPO ni adalah syariah compliance menurut Security Commission (SC) Malaysia. So, boleh trade tanpa was-was. Biasanya, kita yang beginner ni kena masuk kelas belajar tentang asas FCPO (atau disebut juga CPO). Dari situ, kita akan didedahkan dengan cara memahami simbol, indicator, graf, analisa teknikal dan fundamental, juga do's and don'ts as a trader.

Dia bukan sama macam beli saham di stok market biasa, kita beli masa saham murah dan jual balik bila harga saham tu dah naik. Berbeza. Kalau yang suka main Forex, asas dia hampir sama. Modal permulaan untuk 1 lot sekarang ni dalam RM5,500 (nilai ni berubah-rubah dan ditentukan oleh Bursa Derivatif Malaysia – MDEX). Lepas tu, elok juga kita top-up lebih sikit untuk prepare "buffer" for margin call, let say dalam RM1,500 gitu. Lepas tu bolehlah kita pilih Future Broker Representative (FBR) yang akan tradekan order kita nanti.
FCPO ni aku fikir sesuai kalau kita ada lebihan duit yang kita sanggup hilang (the money that you willing to lose). Bukan maksud dia kita tak sayang duit, tapi duit yang kita sanggup laburkan untuk belajar teknik-teknik trading sampai pandai dan cekap. Objektif ni penting untuk kita minimakan risiko kerugian bila kita ingin menambah lot-lot pegangan dalam trading akan datang. Seandainya kita kekurangan modal, lebih baik fokus pada portfolio pelaburan lain yang lebih kurang risiko dan boleh dijangka pergerakannya. Saham dan stock market ni untuk mereka yang ready dari mental dan kewangan sahaja.

Yang paling mencabar sekali bila trade FCPO ni masa kita nak park order. Kita tak boleh predict apa akan jadi dengan pasaran waktu kita nak masuk. Hanya petunjuk-petunjuk (indicators), fundamental news, dan analisa teknikal (TA) yang dapat membantu sedikit sebanyak untuk kita buat keputusan. Semua ni akan ambik masa untuk seseorang tu benar-benar mahir membaca indicators dan memasuki pasaran pada masa yang tepat. Proses ni juga dipanggil "back test" atau "paper trade". Bila kita dah serasi dengan indicator-indicator yang dapat memberikan keputusan yang paling baik, barulah mudah untuk kita mengharungi cabaran investment FCPO.


Kemahiran membaca graf (chart), menggunakan indicators dan mengagak pergerakan pasaran dapat membantu kita dalam membuat order yang tepat. Disamping tu, jangan bersikap tamak haloba bila nak kaut untung. Just set berapa profit margin yang kita nak, once triggered, keluar dari market.yang paling kita takuti ialah market tidak seiring dengan petunjuk yang kita gunakan. Di sini kita kena set "cut loss" untuk minimakan risiko kerugian. Tak guna melawan trend pasaran, semata-mata "percaya" market akan kembali berubah mengikut prediction kita. Sebab tu orang sakit jantung, lemah semangat dan hypertension tak dinasihatkan main FCPO hehehehehe..


Disiplin trading ni kita kena develop seiring dengan emosi dan keupayaan berfikir secara waras. Kalau ada sifat geram, nak balas dendam dan tertekan, lebih baik kita tunggu sampai semua tu reda dulu sebelum masuk kembali membuat trade. Market bukan buka sehari je, tak best hari ni, esok masih ada.
Bestnya pasal FCPO ni, kalau kita dah pandai dan cekap dengan teknik-teknik yang dipelajari, dengan 1 lot sahaja, kita mampu untuk jana pulangan yang memberangsangkan. 1 point dalam FCPO bersamaan RM25.00. Jika kita berjaya mendapat untung sebanyak 4 points sehari, bermaksud RM100 telah kita perolehi. Perlu diingat, komisen FBR perlu ditolak dari jumlah keuntungan tersebut (komisen berbeza-beza antara FBR, antara RM25~RM50, bergantung). Jadi anda boleh congak sendiri berapa target untuk dicapai sebulan dari portfolio pelaburan ini.



Semuanya memerlukan pengetahuan, pemerhatian, fikiran yang tajam dan gerak naluri (instinct) yang tepat. Pendek kata, kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan diduga. Takut nanti tenggelam tak jumpa kubur….eeeeiiiiii… mintak dijauhkanlah 🙂



untuk belajar selok belok FCPO dan jadikan FCPO trading sebagai kerjaya, boleh rujuk disini >>> http://www.FCPO.co.nr




.